Награда


Много ще бъда щастлив, ако ми изпратите (на мейла ми yavor_konov@abv.bg, защото там може и прикачено) текст с впечатленията си от тези видеоклипове (вж. по-горе в „Обичам“ https://yavorkonov.alle.bg/обичам/): за музицирането в тях, за визията, театралността, заснемането, посланието... Където каквото. В текста си може да сложите и линкове към други записи, в един или друг паралел и текстово/графично/аудио/видео допълване към коментара Ви.

Защо?

Защото бих искал и аз да се обогатя от Вашите преценки и споделяния. (Включително и, ако искате, от цялостното Ви впечатление от сайта ми - като замисъл, съдържание, конструкция, характер, стил, вид... Не за да ме хвалите, не! А за да имам добра "обратна връзка". Нали е и "личен образователно-културален проект". Да знам как работи, как се възприема, как въздейства...)

Ако остана силно и положително впечатлен от написаното от Вас, ще Ви подаря преводното издание на български език на Речника по музика на Себастиан дьо Бросар (с корична цена 60 лв.), вж. https://yavorkonov.alle.bg/публикации/, http://www.kultura.bg/bg/article/view/17744, http://www.kultura.bg/bg/article/view/17735. Като се срещнем (да речем в НБУ) и поговорим. Или като Ви го изпратя (куриерската услуга също от мен :) И, ако желаете, ще оповестя на сайта си името и/или текста Ви.

(Запазвам си и правото да не давам задължително писмен отзив за всеки изпратен материал.)


Очаквам текстовете ви.

Успех!


В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg